Onze bediening

De bediening staat onder de gastvrije leiding van Nils Dijkstra. Als jonge, onbevangen, leerling begonnen en nu aan het hoofd van het hele team. Nils doet er samen met zijn team alles voor om het u naar de zin te maken.

 

Ze helpen u bij uw keuzes, doen suggesties wanneer gewenst en belangrijker dan alles: ze doen dit met veel plezier.

 

Onze keuken

De keukenbrigade onder leiding van chefkok Robbin Gerritsen maakt veel gebruik van producten van lokale leveranciers. Alle recepten worden in onze keuken samengesteld en de gerechten worden à la minute bereid met pure ingrediënten. Onze chefkok probeert met het creëren van het menu zoveel mogelijk rekening te houden met de verschillende seizoenen. Trigger alvast uw zintuigen bij het zien van onze menu's. 

 

Ook is er een uitgebreide hapjeskaart die uw borrel alleen maar smaakvoller maakt. Uiteraard met de originele Van Dobben bitterbal, maar ook een lekkere borrelplank of een schaal warme nacho’s met guacamole en nog veel meer.

 

Lunchkaart | Dinerkaart | Kinderkaart

Bier

In ons assortiment vindt u een breed scala aan verschillende bieren. Wij hebben 9 tapkranen met elk een ander soort (speciaal) bier. Bijzonder is dat wij als 1 van de weinige in Nederland een speciale Duvel tapkraan hebben.

Ook serveren wij nog een groot aantal bieren op fles. Door de seizoenen heen wisselen wij de verschillende bieren zodat u in de zomer kan genieten van heerlijke frisse wit en weizen bieren en in de donkere dagen van het jaar van een heerlijke zwaardere tripel.

 

Wijn

Onze wijnen liggen in een klimaatkast, zodat wij deze op de juiste temperatuur kunnen serveren. Naast onze Huyswijn uit Argentinië, kunnen wij u veel andere druiven uit verschillende streken laten proeven. Een romige Grüner Veltliner, een frisse Pinot noir, of een lekkere stevige houtgerijpte merlot: ze liggen op te wachten. Uiteraard zijn bijna alle wijnen per glas verkrijgbaar. Vraag uw gastheer of -vrouw een goede passende wijn bij uw gerecht.

 

Leuke Uitjes

In ons grandcafe kun je ook terecht voor een leuke High Tea, een tintelende High Wine of een lekkere speciaal Bier Proeverij.

Alle drie lekker uitgebreid met leuke hapjes, smaakvolle drankjes en met enthousiasme geserveerd.  Leuk om te doen met uw vrienden/vriendinnen, bedrijf, familie of welke reden u ook maar kan verzinnen. Wij zijn u van dienst.

  • Nils
  • bediening
  • grandcafe

overhet

lunchkaart

dinerkaart

kids

hight

bierwijn

tvh-logo-wit  

't Voorhuys

De Deel 20, 8302 EK Emmeloord

T +31 (0)527 61 28 70

info@voorhuys.nl

 

KvK 39061723
BTW NL804718428B01

 

Openingstijden

Maandag & dinsdag

8.00 - 23.00 uur

 

Woensdag & donderdag

8.00 - 00.00 uur

 

Vrijdag en zaterdag

8.00 - 00.30

 

Zondag

8.00 - 22.00