nl de en

Inmiddels ontwaakt Nederland langzaam uit zijn gedwongen winterslaap en we mogen stiekem weer beginnen te denken aan leuke dingen. Wij zijn ongelooflijk blij dat wij weer gasten mogen ontvangen vanaf 1 juni om 12:00 uur.

We hebben ons terras flink uitgebreid qua m2 zodat er voor iedereen veel ruimte is om veilig in de zon te kunnen genieten van wat lekkers. Ook hebben we veel planten toegevoegd om het wel gezellig te maken. Buiten is reserveren niet nodig, maar we vragen aan tafel wel even aan u of er geen corona verschijnselen zijn.

 

Binnen staan de koks te trappelen om weer te mogen koken en staat er in de lobby een grote reserveringsbalie om jullie te verwelkomen.

We raden vooral onze vaste gasten aan om te reserveren om zeker te zijn van een plekje binnen. U mag ook gewoon binnen komen lopen zodat we ter plekke kunnen reserveren, maar de kans dat we u dan moeten teleurstellen is aanwezig en dat voorkomen we dan ook graag. Reserveren kan gemakkelijk via 0527-612870!

 

Om drukte en teleurstelling te voorkomen nodigen we u uit om te reserveren en wellicht ook na te denken over bijvoorbeeld de maan-dins- en woensdagen. Die zijn traditioneel wat minder druk en dan kunnen we u goed in de watten leggen.         

 

Want laten we één ding voorop stellen: de wereld is dan misschien veranderd, onze gastvrijheid is en blijft hetzelfde. Tot snel!

 

Lunchkaart | Dinerkaart

ONZE  BEDIENING

De bediening staat onder de gastvrije leiding van Nils Dijkstra. Als jonge, onbevangen, leerling begonnen en nu aan het hoofd van het hele team. Nils doet er samen met zijn team alles voor om het u naar de zin te maken.

Ze helpen u bij uw keuzes, doen suggesties wanneer gewenst en belangrijker dan alles: ze doen dit met veel plezier.

  

ONZE KEUKEN

De keukenbrigade onder leiding van chefkok Ad Jansen maakt veel gebruik van producten van lokale leveranciers. Alle recepten worden in onze keuken samengesteld en de gerechten worden à la minute bereid met pure ingrediënten. Onze chefkok probeert met het creëren van het menu zoveel mogelijk rekening te houden met de verschillende seizoenen. Trigger alvast uw zintuigen bij het zien van onze menu's. 

 

Ook is er een uitgebreide hapjeskaart die uw borrel alleen maar smaakvoller maakt. Uiteraard met de originele Van Dobben bitterbal, maar ook een lekker Hollands plateau met ossenworst of een schaal warme nacho’s met guacamole en nog veel meer.

 

BIER

In ons assortiment vindt u een breed scala aan verschillende bieren. Wij hebben 9 tapkranen met elk een ander soort (speciaal) bier. Bijzonder is dat wij als 1 van de weinige in Nederland een speciale Duvel tapkraan hebben.

 

Ook serveren wij nog een groot aantal bieren op fles. Door de seizoenen heen wisselen wij de verschillende bieren zodat u in de zomer kan genieten van heerlijke frisse wit en weizen bieren en in de donkere dagen van het jaar van een heerlijke zwaardere tripel.

 

WIJN

Onze wijnen liggen in een klimaatkast, zodat wij deze op de juiste temperatuur kunnen serveren. Naast onze Huyswijn uit Argentinië, kunnen wij u veel andere druiven uit verschillende streken laten proeven. Een romige Grüner Veltliner, een frisse Pinot noir, of een lekkere stevige houtgerijpte merlot: ze liggen op te wachten.  Uiteraard zijn bijna alle wijnen per glas verkrijgbaar. Vraag uw gastheer of -vrouw een goede passende wijn bij uw gerecht.

 

Leuke uitjes

In ons grandcafe kun je ook terecht voor een leuke High tea, een tintelende high wine of een lekkere speciaal bier proeverij.

 

Alle drie lekker uitgebreid met leuke hapjes, smaakvolle drankjes en met enthousiasme geserveerd.  Leuk om te doen met uw vrienden/vriendinnen, bedrijf, familie of welke reden u ook maar kan verzinnen. Wij zijn u van dienst.

  • t Voorhuys
  • t Voorhuys
  • t Voorhuys
  • t Voorhuys
  • t Voorhuys
logo-voorhuys-wit  

't Voorhuys

De Deel 20, 8302 EK Emmeloord

T +31 (0)527 61 28 70

info@voorhuys.nl

 

KvK 39061723
BTW NL804718428B01

 

Openingstijden

Maandag t/m donderdag

8.00 - 23.00 uur

 

Vrijdag en zaterdag

8.00 - 00.00 uur

 

Zondag

8.00 - 23.00 uur