nl de en

’t Voorhuys is het juiste adres om uw feestelijke gebeurtenis niet onopgemerkt voorbij te laten gaan. Voor welke gelegenheid dan ook,

Receptie, Verjaardag, Bruiloft, Baby shower, Jubileum, Personeelsfeest, Bedrijfsuitje etc

 

't Voorhuys heeft voor u altijd wel een passende sfeervolle accommodatie. Wij kunnen u adviseren over alle aspecten die komen kijken bij de verzorging van uw feest, bruiloft of zakelijke bijeenkomst en nemen u een stuk organisatie uit handen. Daarbij hebben wij een centrale ligging in het land met volop gratis parkeergelegenheid.

 

Zalen

De capaciteit van de zalen varieert van 30 tot 800 personen. Onze Pionierszaal & Huyscafé zijn uitermate geschikt voor feesten en partijen tot 70 personen. Voor deze zalen rekenen wij geen huur. Voor grotere partijen of eventueel congressen hebben wij de Beurszaal (vanaf 100 personen) en de Foyer (vanaf 80 personen) van het theater tot onze beschikking (zaalhuur vanaf €150,00).

Trouwen?

Uw trouwdag is een dag die de allerbeste locatie verdient. Champagne, bruidstaart, een stijlvolle receptie, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Het wordt helemaal onvergetelijk met een culinair diner, een spetterend feest en na afloop overnachten in onze bruidssuite....Wij hebben voldoende ideeën en suggesties om van uw dag iets bijzonders te maken!

 

<< TERUG NAAR IETS TE VIEREN

 • t voorhuys

  t voorhuys

 • t voorhuys

  t voorhuys

 • t voorhuys

  t voorhuys

 • t voorhuys

  t voorhuys

IETS TE VIEREN? ONTDEK HET HIER!

feestlocatie

prive-diner

groepslocatie

ervaringen

offerte-aanvragen

menu-buffet

KUNNEN WE IETS VOOR U DOEN?

 

voorhuys

logo-voorhuys-wit  

't Voorhuys

De Deel 20, 8302 EK Emmeloord

T +31 (0)527 61 28 70

info@voorhuys.nl

 

KvK 39061723
BTW NL804718428B01

 

Openingstijden

Maandag t/m zondag

8.00 - 22.00 uur

 

 

 

Restaurant Grandcafé