’t Voorhuys is het juiste adres om uw feestelijke gebeurtenis niet onopgemerkt voorbij te laten gaan. Voor welke gelegenheid dan ook,

Receptie, Verjaardag, Bruiloft, Baby shower, Jubileum, Personeelsfeest, Bedrijfsuitje etc

 

't Voorhuys heeft voor u altijd wel een passende sfeervolle accommodatie. Wij kunnen u adviseren over alle aspecten die komen kijken bij de verzorging van uw feest, bruiloft of zakelijke bijeenkomst en nemen u een stuk organisatie uit handen. Daarbij hebben wij een centrale ligging in het land met volop gratis parkeergelegenheid. Iedere locatie is uiteraard ook voorzien van alle moderne gemakken zoals microfoons, beamers & wifi.

 

Locaties:

’t Huyscafe

Deze sfeervolle ruimte bevind zich op de begane grond en bied plaats aan maximaal 100 gasten. Met een heerlijk privé terras op het zuidwesten is deze locatie ook perfect voor in de zomer. Warme kleuren en verschillende soorten meubilair zijn gebruikt om van ’t Huyscafe de perfecte dinerlocatie te maken.

 

-meer-zien

 

Dé Huysbar

In de voormalige hotelbar van t Voorhuys is een unieke feestlocatie gebouwd waar u zich in een echte club uit de jaren 80 waant. De neon verlichting lokt u naar binnen en met de sjieke uitstraling, unieke bar en mooie podium is dit dé plek voor uw waanzinnige feest. Laat de band of DJ zich maar uitleven zodat u uit uw dak kan gaan. Iedere gelegenheid of bedruifsuitje word in deze locatie een gegarandeerde hit.

 

-meer-zien

 

Grandcafé

Ons royale grandcafé met uitgebreid terras leent zich uitstekend voor het vieren van gelegenheden waarvoor niet meteen een aparte ruimte nodig is. Is uw gezelschap kleiner dan 20 personen dan reserveren we hier graag een tafel voor u.

 

-meer-zien

 

De Beurszaal

De grootste zaal van ’t Voorhuys is de Beurszaal. Hier kunnen de beste feesten en bijeenkomsten gehouden worden tot wel 500 mensen (staand) of 200 gasten zittend. Ook voor grote diners is dit de perfecte plek. Zeker in combinatie met de theaterzaal. Als bedrijf eerst een serieus programma in de grote zaal en daarna een feest in de Beurszaal compleet met cocktailbar en band? Hier kan het! Maar ook een ingetogen bijeenkomst met een afwisseling van eten & drinken & entertainment past hier perfect omdat de zaal door gebruik van lichten gordijnen zeer intiem is.

 

-meer-zien

 

De Pionierszaal

De royale pionierszaal heeft veel daglicht en veel ruimte. Ideel voor een zakelijk diner waarbij er ook overleg gepleegd moet worden. Of juist net voor een besloten lunch waarbij lekker eten en elkaar weerzien centraal staat.

 

-meer-zien

 

Het Theater

In samenwerking met theater ’t Voorhuys beschikken we over een grote klassieke theaterzaal met 520 stoelen en een stijlvolle feestzaal & foyer voor 400 personen. Hier kunt u terecht voor de grootse diners, zakelijke bijeenkomsten en knallende feesten. Veel ruimte voor stands, bands, meerdere bars en een unieke sfeer. Denkt u zich maar eens in wat een impact het geeft als uw key-note speaker op een groots podium zijn verhaal verteld.

 

-meer-zien

 

 

<< TERUG NAAR IETS TE VIEREN

 • De Huysbar

  De Huysbar

 • Feestlocatie Beurszaal

  Feestlocatie Beurszaal

 • Feestlocatie Foyer

  Feestlocatie Foyer

 • Feestlocatie Beurszaal

  Feestlocatie Beurszaal

IETS TE VIEREN? ONTDEK HET HIER!

feestlocatie

prive-diner

eten-en-drinken

offerte-aanvragen

ervaringen

KUNNEN WE IETS VOOR U DOEN?

 

voorhuys

tvh-logo-wit  

't Voorhuys

De Deel 20, 8302 EK Emmeloord

T +31 (0)527 61 28 70

info@voorhuys.nl

 

KvK 39061723
BTW NL804718428B01

 

Openingstijden

Maandag & dinsdag

8.00 - 23.00 uur

 

Woensdag & donderdag

8.00 - 00.00 uur

 

Vrijdag en zaterdag

8.00 - 00.30

 

Zondag

8.00 - 22.00