nl de en

’t Voorhuys is het juiste adres om uw feestelijke gebeurtenis niet onopgemerkt voorbij te laten gaan. Voor welke gelegenheid dan ook,

Receptie, Verjaardag, Bruiloft, Baby shower, Jubileum, Personeelsfeest, Bedrijfsuitje etc

 

't Voorhuys heeft voor u altijd wel een passende sfeervolle accommodatie. Wij kunnen u adviseren over alle aspecten die komen kijken bij de verzorging van uw feest, bruiloft of zakelijke bijeenkomst en nemen u een stuk organisatie uit handen. Daarbij hebben wij een centrale ligging in het land met volop gratis parkeergelegenheid. Iedere locatie is uiteraard ook voorzien van alle moderne gemakken zoals microfoons, beamers & wifi.

 

Locaties:

’t Huyscafe

Deze sfeervolle ruimte bevind zich op de begane grond en bied plaats aan maximaal 100 gasten. Met een heerlijk privé terras op het zuidwesten is deze locatie ook perfect voor in de zomer. Warme kleuren en verschillende soorten meubilair zijn gebruikt om van ’t Huyscafe de perfecte dinerlocatie te maken.

 

Dé kelder

(vanaf september 2021)
In de voormalige hotelbar van t Voorhuys is een unieke feestlocatie gebouwd waar u zich in een echte club uit de jaren 80 waant. De neon verlichting lokt u naar binnen en met de sjieke uitstraling, unieke bar en mooie podium is dit dé plek voor uw waanzinnige feest. Laat de band of DJ zich maar uitleven zodat u uit uw dak kan gaan. Iedere gelegenheid of bedruifsuitje word in deze locatie een gegarandeerde hit.

Het theater

In samenwerking met theater ’t Voorhuys beschikken we over een grote klassieke theaterzaal met 520 stoelen en een stijlvolle feestzaal & foyer voor 400 personen. Hier kunt u terecht voor de grootse diners, zakelijke bijeenkomsten en knallende feesten. Veel ruimte voor stands, bands, meerdere bars en een unieke sfeer. Denkt u zich maar eens in wat een impact het geeft als uw key-note speaker op een groots podium zijn verhaal verteld.

 

De Pionierszaal

De royale pionierszaal heeft veel daglicht en veel ruimte. Ideel voor een zakelijk diner waarbij er ook overleg gepleegd moet worden. Of juist net voor een besloten lunch waarbij lekker eten en elkaar weerzien centraal staat.

 

De toren

(coming soon)
Stel je eens voor dat je tijdens je diner over de hele Noordoostpolder kan kijken en zelfs tot ver daarbuiten. In en op het hoogste gebouw van de Noordoostpolder, namelijk de architectonische Poldertoren, kan u lunchen, dineren, feesten en nog veel meer. Een toast op het dak en daarna een uitgeserveerd diner achter de klok van de Poldertoren? Bij ons kan het.

 

Grandcafe

Ons royale grandcafe met uitgebreid terras leent zich uitstekend voor het vieren van gelegenheden waarvoor niet meteen een aparte ruimte nodig is. Is uw gezelschap kleiner dan 20 personen dan reserveren we hier graag een tafel voor u.

 

<< TERUG NAAR IETS TE VIEREN

 • Feestlocatie Beurszaal

  Feestlocatie Beurszaal

 • Feestlocatie Foyer

  Feestlocatie Foyer

 • Feestlocatie Beurszaal

  Feestlocatie Beurszaal

 • Djen

  Djen

IETS TE VIEREN? ONTDEK HET HIER!

feestlocatie

prive-diner

eten-en-drinken

offerte-aanvragen

ervaringen

KUNNEN WE IETS VOOR U DOEN?

 

voorhuys

logo-voorhuys-wit  

't Voorhuys

De Deel 20, 8302 EK Emmeloord

T +31 (0)527 61 28 70

info@voorhuys.nl

 

KvK 39061723
BTW NL804718428B01

 

Openingstijden

Maandag t/m zondag

9.00 - 22.00 uur

 

 

 

Restaurant Grandcafé