De Kraamborrel

Voor de kraamborrel van onze zoon Sil kozen wij natuurlijk voor ’t Voorhuys. De gezellige en intieme sfeer zorgt er direct voor dat alle gasten zich welkom voelen. De details waar in ze met je mee denken en je verrassen, dat is waar het team van ’t Voorhuys het verschil maakt! Er wordt in alles met je mee gedacht. Van goede wijn, fijne biertjes, heerlijke (borrel)hapjes tot aan blauwe versiering en een presentje voor de kinderen!

Femke Smits van Velthoven

 

Je wordt maar één keer 50!

Ik koos voor het vieren van mijn 50e verjaardag voor ’t Voorhuys vanwege de combinatie van heerlijk eten & en een heel goede sfeer. Een artiest, een bijzondere wijn, een speciaal verzoek; ze regelen het graag voor je

Klaas houwer


Sfeervolle entourage!

Wil je dat jouw feest, bijeenkomst of diner een invulling krijgt dat aan alle verwachtingen voldoet dan ben je bij ’t Voorhuys aan het juiste adres! Flexibel, meedenkend met oog voor al jouw wensen en zo veel meer! Een bijzonder plezierige samenwerking waarin flexibiliteit, teamwork, participatie en creativiteit zich vertaald in een zeer geslaagd event, ongeacht of dit nu een zakendiner, personeelsfeest of liefdadigheidsactie (sponsorevent) is. Het enthousiaste team, de uitstekende bediening, de afwisselende gerechten (incl. de alom bekende Voorhuys lunch)  samen met de sfeervolle entourage maakt dat elke gast, zowel nationaal als internationaal, zich hier meer dan welkom voelt.  

Femmy Meisner, Tolsma Techniek Emmeloord

De perfecte feestlocatie!

Een sfeervolle en gezellige feestlocatie. Mede dankzij de uitstekende prestatie van het team van ‘ t Voorhuys kijk ik terug op enkele zeer geslaagde feesten. Zij denken mee, brengen goede Ideeën in en zijn zo ontzettend aardig en gastvrij. Voor mij is er geen betere feestlocatie!

Martina Gerritsen

 

Een bruiloft zonder zorgen!

We komen altijd graag bij 't Voorhuys dus zonder twijfel moest dit de plek worden voor onze bruiloft! Overal werd aan gedacht en alles was perfect georganiseerd. Een heerlijk diner met onze getuigen en daggasten in het Grandcafé gevolgd door een top feest met band in 't Huyscafé waar iedereen genoot van dansen, eten en drinken. We wonen op fietsafstand dus konden prima naar huis, maar de overnachting in de bruidssuite met uitgebreid ontbijt, maakte het helemaal af!

Peter en Elise


Het diner was top. 

Op 14 augustus 2020 hebben wij ons trouwdiner- en feest bij jullie gehouden. Hier kijken wij nog steeds met plezier op terug. Het was een trouwfeest middenin de coronatijd, maar hier hebben wij niks van gemerkt. Dit mede door de goede communicatie en voorbereidingen vooraf. Jullie hebben er alles aan gedaan om ons een fijne en onbezorgde avond te geven. Bij binnenkomst werden wij gastvrij ontvangen door jullie. Het diner was top, hier konden wij voorafgaand aan onze bruiloft ook nog wat in aanpassen naar onze eigen smaak. Het eten smaakte goed en er was ruim voldoende, hierdoor was er genoeg voor iedereen. In de avond stond alles op tijd klaar voor de receptie en het feest. Medewerkers kwamen regelmatig langs om iedereen te voorzien van genoeg drinken en hapjes. Het personeel was erg vriendelijk en meedenken. Het was super georganiseerd en wij raden jullie zeker aan!

Mark en Tessa


<< TERUG NAAR IETS TE VIEREN

IETS TE VIEREN? ONTDEK HET HIER!

feestlocatie

prive-diner

eten-en-drinken

offerte-aanvragen

ervaringen

tvh-logo-wit  

't Voorhuys

De Deel 20, 8302 EK Emmeloord

T +31 (0)527 61 28 70

info@voorhuys.nl

 

KvK 39061723
BTW NL804718428B01

 

Openingstijden

Maandag & dinsdag

8.00 - 23.00 uur

 

Woensdag & donderdag

8.00 - 00.00 uur

 

Vrijdag en zaterdag

8.00 - 00.30

 

Zondag

8.00 - 22.00