zimmer-buchen

Hotel restaurant ’t Voorhuys vlakbij Blokzijl is gelegen nabij de plaats Emmeloord. Dé plaats om even helemaal tot rust te komen en te ontspannen, maar daarnaast ook de perfecte locatie om samen te komen met uw collega's.

Boek een hotel in Emmeloord >>

 

HOTEL BLOKZIJL, VLAKBIJ DE WEERRIBBEN

Bent u dol op de natuur? Dan is Hotel Blokzijl de perfecte locatie om een weekend, midweek of langer door te brengen. Het hotel is gelegen in de buurt van Nationaal Park de Weerribben. Dit bijzondere Nationaal Park, wat vooral bekend is om de grote hoeveelheid water dat hier te vinden is, beslaat zo'n 35 vierkante kilometer. In 2004 werd de Weerribben door het NCRV-televisieprogramma "De mooiste plaats van Nederland" uitgeroepen tot winnaar. Al met al natuurlijk reden genoeg voor de natuurliefhebber om ons te bezoeken.

 

HOTEL BLOKZIJL, GENIETEN ZOALS HET HOORT

Hotel Blokzijl beschikt over 37 comfortabele kamers. Het is ons doel om u helemaal tot rust laten te komen in onze omgeving. Wij zijn de huiskamer van Emmeloord, dat merk door de gezellige drukte in ons grand café waar je heerlijk een hapje en een drankje kan doen. Na heerlijk te hebben geslapen kunt u genieten van een goed ontbijt.

 

TROUWEN? HUUR EEN ZAAL IN HOTEL BLOKZIJL

Naast overnachten in Hotel Blokzijl is het uiteraard ook mogelijk om een zaal te huren. Hier kunt u vervolgens uw huwelijksreceptie houden, waarna u dezelfde avond in ons hotel kunt blijven slapen!

Een receptie op een makkelijk te bereiken locatie en precies zoals u het in gedachten had. Wij denken namelijk graag mee met uw wensen en verwachtingen!

 

VERGADEREN, OOK DAARVOOR KUNT U BIJ ONS TERECHT!

Komt er een belangrijke vergadering aan waarbij u veel mensen verwacht? Hotel Blokzijl ontvangt u met open armen. Naast het organiseren van de vergadering en het regelen van een ruimte in ons hotel zijn er nog tal van andere mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een uitgebreide lunch, zodat u en uw collega's naast de vergadering ook nog eens een lekker kunnen eten.

 

OVERTUIGD?

Bekijk direct ons kameraanbod >>

tvh-logo-wit  

't Voorhuys

De Deel 20, 8302 EK Emmeloord

T +31 (0)527 61 28 70

info@voorhuys.nl

 

KvK 39061723
BTW NL804718428B01

 

Openingstijden

Maandag & dinsdag

8.00 - 23.00 uur

 

Woensdag & donderdag

8.00 - 00.00 uur

 

Vrijdag en zaterdag

8.00 - 00.30

 

Zondag

8.00 - 22.00