Medewerkers staan centraal in onze organisatie, wij bieden opleidingsmogelijkheden, een bovengemiddeld salaris en vaste werktijden. Met 2 jonge ondernemers aan het roer van een fantastisch enthousiast team, zijn wij opzoek naar nieuwe collega's:

 
Deel uitmaken van team 't Voorhuys? Kijk dan of één van de vacatures je aanspreekt, of stuur een open sollicitatie via onderstaand formulier.

 
Medewerker Bediening, 32 / 38 uur 

De uitdaging
Een ultieme beleving neerzetten voor gasten. Jij zorgt voor een lach, een gezellige avond, een geluksmomentje, soms zelfs een goed gesprek. Geen dag is hetzelfde, soms ben je de succesfactor achter een besloten feest (door jou ontbreekt het niemand aan een hapje en drankje), een andere keer maak jij een prachtige zonnige terras dag compleet met een lekker gekoeld drankje. JIJ maakt het verschil in ons bedrijf! Word jij onze nieuwe medewerker bediening?

 

De organisatie
’t Voorhuys ligt letterlijk en figuurlijk midden in de Noordoostpolder & Emmeloord. Het bedrijf kent 37 hotelkamers, een royaal grandcafé, verzorgde vergaderzalen en een groot theater. In ’t Voorhuys staat kwaliteit voor op. Zowel van de gerechten maar ook van de medewerkers.
Zodra je ’t Voorhuys binnenstapt, is de gastvrijheid direct voelbaar. Het hele team straalt plezier, enthousiasme en trots uit. De waardering voor medewerkers is groot. Twan Hakvoort & Renée Hellendoorn (eigenaren): ‘Onze medewerkers zijn onze grootste kracht’.

De functie
Wij zijn op zoek naar een medewerker bediening voor 32/38 uur per week. Het betreft een afwisselende functie waarin je niet alleen in het grandcafé werkt, maar ook partijen draait en voorstellingen in het Theater verzorgt.

 

Voor wie

De persoon die wij zoeken, wil elke dag weer de beste versie van zichzelf neerzetten. Gastvrijheid zit in je bloed en je hebt een passie voor eten & drinken. Een goed verhaal vertellen rondom de oorsprong van een product/gerecht? Laat dat maar aan jou over!

 

Verder over jou:

·         Je beschikt over 3 – 5 jaar werkervaring in de Hospitality

·         Een opleiding is geen vereiste, wel 100% motivatie en een gezonde werkdrive!

 

Zelfstandig werkend kok 38/40 uur (m/v) 

Heb jij de menukaart van ’t Voorhuys gezien en ben je geïnspireerd? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega in de keuken die samen met de rest van het keukenteam dé belangrijke motor van het bedrijf gaat zijn. Omdat ’t Voorhuys een heel breed horeca bedrijf is, ben je als kok ook heel breed inzetbaar. Van koken a la carte, tot een catering op locatie tot zelfstandig de lunch draaien, je bent van alle markten thuis. Benieuwd naar onze gerechten? Check onze Facebook/Instagram pagina voor de foto's.

Rust goed uit tijdens deze lockdown zodat je klaar bent om te knallen zodra wij weer open mogen!

 

Functie

- Wij zijn op zoek naar iemand met een passie voor koken.

- Bij voorkeur ben je in het bezit van het diploma Zelfstandig Werkend Kok.

- Daarnaast ben je flexibel en collegiaal ingesteld en ben je iemand die met ideeën en initiatieven komt.

 

Aanbod

- Een veelzijdige baan, met ruimte om te ontwikkelen en mee te denken.

- Wij bieden vaste diensten met een eindtijd en regelmatig een vrije dag(en) in het weekend.

- Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling.

- Sluitborrel na je dienst

Medewerker Bediening, oproepkracht (vanaf 16 jaar) 

Zou jij het leuk vinden om naast jouw opleiding of studie wat horeca ervaring op te doen? En ben jij die enhtousiasteling die zin heeft om z'n mouwen op te stropen en aan te pakken. Jij komt terecht in een dream-team, met leuke en professionele collega's van alle leeftijden. Wij zoeken een topper om het bedieningsteam te versterken met jouw glimlach en talent om onze gasten welkom te laten voelen. Geen ervaring? Geen probleem, wij leren jou de fijne kneepjes van ons mooie vak. 

 

Functie

- Beschikbaar in het weekend

- Je word per uur betaald, meer dan het minimum loon

- Opleiding of ervaring is geen vereiste

 

Aanbod

- Veelzijdige baan waar je veel van kan leren.

- Gemotiveerd en gezellig team.

- Vakbekwame collega's en leermeesters die jou alles kunnen én willen leren over de horeca. 

 

Junior Kok (vanaf 16 jaar)

Ben jij dol op koken? En ben jij net als wij, gek op lekker eten? Kijk dan eens naar onze vacature voor hulpkok. Onze keukenbrigade komt soms zelf handen tekort! Wij zijn op zoek naar een vrolijke collega die ons komt ondersteunen in verschillende werkzaamheden. Voor 3 à 4 dagen, doordeweeks en in het weekend.

Wil jij graag groeien en alle kneepjes van het vak leren? Dit is jouw kans!

 

Functie

- Ondersteunende werkzaamheden

- Helpen bij het maken van de ‘mise en place’

- Tijdens drukte, meewerken met de lunch/het diner

- Afhankelijk van ervaring, zal je veel van onze koks leren

- Heb je leuke ideeën? Vertel het ons gerust, misschien komt jouw broodje wel op de lunchkaart!

 

Je hoeft niet veel ervaring te hebben. Ook een opleiding is geen vereiste. Als je een dosis motivatie én affiniteit met de horeca hebt, dan komen wij graag met jou in contact.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

logo-voorhuys-wit  

't Voorhuys

De Deel 20, 8302 EK Emmeloord

T +31 (0)527 61 28 70

info@voorhuys.nl

 

KvK 39061723
BTW NL804718428B01

 

Openingstijden

Maandag t/m donderdag

8.00 - 22.00 uur

 

Vrijdag en zaterdag

8.00 - 22.00

 

Zondag

8.00 - 22.00

 

 

Restaurant Grandcafé