zimmer-buchen

Bent u op zoek naar een fantastische locatie om te ontspannen? Waarom boekt u geen kamer in ons hotel restaurant ‘t Voorhuys? Ons hotel in Emmeloord is multifunctioneel en bij uitstek geschikt voor een comfortabele hotelovernachting. Kalenberg en omgeving stellen u in staat volledig op te laden, of zijn ideaal voor een romantisch weekendje weg met uw partner. Alle hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien. Er is genoeg keuze voor iedereen. Ontdek wat ons hotel u te bieden heeft en geniet van onze uitmuntende service.

Boek een hotel in Emmeloord >>

 

ONTDEK HET TOERISTISCHE KALENBERG

Tijdens uw verblijf in ons hotel Kalenberg maakt u kennis met het typische Kalenberger riet. Dit riet is ongekend populair onder molenaars en komt u in het gehele land tegen. Tot eind van de jaren 50 was Kalenberg alleen bereikbaar per boot en zelfs vandaag de dag is er slechts beperkt autoverkeer nodig. Dit maakt Kalenberg tot een fantastische bestemming voor rustzoekers. Breng een bezoek aan de eendenkooi of trek er al wandelend en fietsend op uit. De talloze watertjes en bruggetjes geven het dorpje een pittoresk en sfeervol karakter. Alleen daarom al is het de moeite waard om hier eens een nachtje door te brengen. Leuk voor een relatiejubileum of Valentijnsdag.

 

BOEK ONLINE EEN HOTELKAMER

Voor een exclusief verblijf in Kalenberg, boekt u een hotelkamer in het hotel restaurant ‘t Voorhuys. U heeft de keuze uit verschillende comfortabele kamers en bovendien betaalt u geen boekingskosten. Ons hotel ligt vlakbij Nationaal Park De Weerribben-Wieden, dus kunt u eindeloos wandelen, fietsen en varen in onze achtertuin. Het gehele hotel is voorzien van gratis internet. Heeft u de dag doorgebracht in Kalenberg en komt u opgeladen terug in ons hotel? Geniet dan van de overheerlijke gerechten in ons restaurant die zijn bereid door onze chef-kok. Kortom, ga er even lekker tussenuit en breng een nachtje of weekendje door in hotel Kalenberg bij ‘t Voorhuys.

 

OVERTUIGD?

Bekijk direct ons kameraanbod >>

tvh-logo-wit  

't Voorhuys

De Deel 20, 8302 EK Emmeloord

T +31 (0)527 61 28 70

info@voorhuys.nl

 

KvK 39061723
BTW NL804718428B01

 

Openingstijden

Maandag & dinsdag

8.00 - 23.00 uur

 

Woensdag & donderdag

8.00 - 00.00 uur

 

Vrijdag en zaterdag

8.00 - 00.30

 

Zondag

8.00 - 22.00