zimmer-buchen

Een vakantie in Friesland? Een schitterend idee! Verken de Friese steden, geniet van de Friese cultuur en bewonder het Friese landschap. De historische Friese stadjes, bekend van de Elfstedentocht, zijn stuk voor stuk een bezoekje waard. In de vier Nationale Parken komen natuurliefhebbers volop aan hun trekken. Kijkt u uit naar hotelaanbiedingen in Friesland? Houd er rekening mee dat vele hotels in Friesland drukbezet en overbevolkt zijn in het toeristisch seizoen. Een parkeerplaats vinden nabij een hotel in een Friese stad is bovendien niet altijd gemakkelijk! Indien u liever in een rustig hotel in een landelijke omgeving logeert, moet u hotel restaurant ‘t Voorhuys overwegen. Vanuit ons hotel op de Noordoostpolder bereikt u het hartje van Friesland in slechts een half uurtje.

Boek een hotel in Emmeloord >>

 

HOTEL RESTAURANT ‘T VOORHUYS AANBIEDINGEN I.P.V.HOTELAANBIEDINGEN FRIESLAND

Voor een voordelige en comfortabele overnachting nabij Friesland hoeft u niet naar hotelaanbiedingen Friesland te zoeken. Informeer bij hotel restaurant ‘t Voorhuys naar last minute aanbiedingen! Hotel restaurant ‘t Voorhuys bevindt zich in de Noordoostpolder, in het centrum van het plaatsje Emmeloord. U bereikt ons hotel gemakkelijk via autosnelweg A6. Tegenover ons hotel vindt u een gratis parking.

 

GENIETEN VAN EEN GERIEFLIJK HOTEL NABIJ FRIESLAND

Met hotels Friesland aanbiedingen zult u niet snel een even gerieflijke accommodatie als hotel restaurant ‘t Voorhuys vinden! Bij ‘t Voorhuys treft u 37 verzorgde kamers aan. Het ontbreekt u tijdens uw verblijf zeker niet aan comfort! Gebruik de maaltijden in ons gezellig restaurant, waar onze keukenbrigade ervoor zorgt dat u heerlijke gerechten voorgeschoteld krijgt.

 

HOTELAANBIEDINGEN BIJ FRIESLAND? KIES ‘T VOORHUYS!

Hotel restaurant ‘t Voorhuys is perfect gelegen voor een verkenning van Friesland én de Noordoostpolder! Vergeet niet om het voormalige eilandje Urk te bezoeken, alsook het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Hotelaanbiedingen Friesland gezocht? Informeer bij hotel restaurant ’t Voorhuys.

 

OVERTUIGD?
 
tvh-logo-wit  

't Voorhuys

De Deel 20, 8302 EK Emmeloord

T +31 (0)527 61 28 70

info@voorhuys.nl

 

KvK 39061723
BTW NL804718428B01

 

Openingstijden

Maandag & dinsdag

8.00 - 23.00 uur

 

Woensdag & donderdag

8.00 - 00.00 uur

 

Vrijdag en zaterdag

8.00 - 00.30

 

Zondag

8.00 - 22.00