book-a-room

U wilt overnachten in Steenwijk of in de directe omgeving van Steenwijk? Als u zoekt naar ‘Hotel Steenwijk’ zult u merken dat er niet veel hotels zijn in Steenwijk. Hotel ‘t Voorhuys is een goede uitvalsbasis vanwege de bereikbaarheid en centrale ligging en de nabijheid van Steenwijk. Hotel ‘t Voorhuys staat garant voor thuiskomen, lekker eten en drinken en goed slapen; niet voor niks de huiskamer van Emmeloord genoemd. Steenwijk is goed bereikbaar met de auto, maar ook per bus.

Boek een hotel nabij Steenwijk in Emmeloord >>

 

OVER STEENWIJK

Steenwijk is een eeuwenoude stad in de Kop van Overijssel. Tijdens de Tachtigjarige Oorlog werden de grachten en stadswallen aangelegd vanwege de strategische ligging en werd Steenwijk hierdoor een van de belangrijkste vestingsteden van Noord-Nederland. Door de eeuwen heen is dit strategische belang gebleven. Zo is de oude Johan Kornputkazerne nog in gebruik gebleven tot het eind van de 20e eeuw. Tevens telt Steenwijk een van de hoogste kerktorens van Nederland (86 meter) en is ook het oude gemeentehuis Rams Woerthe en het aangrenzende park een bezoek waard. Boekt u in de regio een hotel, Steenwijk is dan absoluut een bezoekje waard.

 

Overnacht u in Emmeloord in hotel ‘t Voorhuys? Steenwijk is dan niet de enige plaats voor een dagtrip. U plant bijvoorbeeld eenvoudig een dagje Lemmer of Lelystad vanuit het hotel. Steenwijk is overigens wel erg gezellig om in de zomer te bezoeken met tal van zomermarkten, de wekelijkse vestingfeesten en de Nacht van Steenwijk.

 

HOTEL STEENWIJK ZOEKEN?

Indien u op zoek bent naar een Hotel in Steenwijk, dan zult het u opvallen dat Steenwijk niet veel hotels telt. In de omgeving van Steenwijk vindt u meer mogelijkheden voor een Hotel-restaurant. Steenwijk is in de zomer toch nog redelijk toeristisch, mede omdat Giethoorn vlakbij ligt, daarom zou je meer mogelijkheden verwachten voor het boeken van het hotel. Steenwijk is echter goed bereikbaar vanuit plaatsen in de omgeving, waardoor ‘t Voorhuys zeker tot een van de aan te raden mogelijkheden behoort. Daar geniet u van luxe en comfort in een van de 37 charmante hotelkamers on bent u zeker van een verscheidenheid aan faciliteiten.

 

OVERTUIGD?

Bekijk direct ons kameraanbod >>

tvh-logo-wit  

't Voorhuys

De Deel 20, 8302 EK Emmeloord

T +31 (0)527 61 28 70

info@voorhuys.nl

 

KvK 39061723
BTW NL804718428B01

 

Openingstijden

Maandag & dinsdag

8.00 - 23.00 uur

 

Woensdag & donderdag

8.00 - 00.00 uur

 

Vrijdag en zaterdag

8.00 - 00.30

 

Zondag

8.00 - 22.00