book-a-room

Bent u op zoek naar een hotel in Friesland en omgeving? Dan is hotel restaurant ‘t Voorhuys de juiste keuze voor u vanwege de centrale ligging van dit hotel. Friesland, met name het zuidwesten van Friesland, kunt u vanuit dit hotel prima bereiken. Meerdere provincies zijn overigens binnen een kwartier bereikbaar vanuit dit hotel (Friesland, Overijssel, Overijssel, Drenthe) en uiteraard de Noordoostpolder waar Emmeloord deel van uit maakt.

Boek een hotel nabij Friesland >>

 

BOEK HOTEL RESTAURANT ‘T VOORHUYS; FRIESLAND LIGT AAN UW VOETEN!

Wilt u vanuit het hotel Friesland bezoeken, dan heeft u voldoende mogelijkheden in de regio. U kunt bijvoorbeeld naar Lemmer of Stavoren voor gezellige haven, een blik over het IJsselmeer of een bezoek één van de Friese IJsselmeer stranden. Het Tjeukemeer of de Groote Brekken lenen zich voor een heerlijke dag zeilen, met mogelijkheid tot boothuur. Wilt u wel iets verder rijden vanaf het hotel dan biedt Friesland nog veel meer mogelijkheden.

 

Vanuit het hotel Friesland bezoeken is ook mogelijk met het openbaar vervoer. Zo kunt u met de bus vanuit Emmeloord binnen een uur diverse plaatsen in Friesland bereiken.

 

WAT BIEDT HOTEL RESTAURANT ‘T VOORHUYS?

Hotel restaurant ‘t Voorhuys beschikt over 37 comfortabele kamers. Culinair genieten kunt u gewoon in het hotel, met een à la carte restaurant en gezellige bar. Friesland is u gisteren wat teveel geworden? Het hotel zit midden in het centrum waar u kunt shoppen en aan het einde van de shopdag heerlijk eten en drinken in ons Grandcafé.

 

Daarnaast zijn er 6 multifunctionele zalen voor events, vergaderingen en congressen in het hotel. Friesland heeft een groot Business Center in Heerenveen, zodat het hotel een zeer geschikte locatie is voor uw (business) event gericht op het noorden van Nederland.

 

Emmeloord is wellicht niet waar u direct aan denkt voor een bezoek aan Friesland vanuit een hotel. Friesland ligt toch maar slechts op enkele kilometers afstand en biedt daarnaast nog veel meer in de directe regio. Bovendien is het hotel erg goed bereikbaar vanuit de randstad en het zuiden van Nederland.

 

OVERTUIGD?

Bekijk direct ons kameraanbod >>

tvh-logo-wit  

't Voorhuys

De Deel 20, 8302 EK Emmeloord

T +31 (0)527 61 28 70

info@voorhuys.nl

 

KvK 39061723
BTW NL804718428B01

 

Openingstijden

Maandag & dinsdag

8.00 - 23.00 uur

 

Woensdag & donderdag

8.00 - 00.00 uur

 

Vrijdag en zaterdag

8.00 - 00.30

 

Zondag

8.00 - 22.00