reserveer-tafel

bekijk-de-kaart

Woont u in Emmeloord of omgeving en bent u op zoek naar een goed restaurant? Kom dan een hapje eten bij hotel restaurant ‘t Voorhuys. Ons restaurant is bij uitstek geschikt voor een etentje met familie, vrienden of zakelijke relaties. Zowel voor een ontbijt, lunch als een exclusief diner bent u bij ons aan het juiste adres. Nieuwsgierig of wilt u meer weten over de mogelijkheden in ons restaurant? Kom langs of bel ons direct voor het plaatsen van een reservering.

Reserveer een tafel in Emmeloord >>

 

WAAROM U KOMT ETEN IN ONS RESTAURANT

Het heeft altijd meerwaarde om een hapje te komen eten in restaurant ‘t Voorhuys. Zo geniet u onder meer van onze heerlijk diner gerechten, wij werken altijd met seizoen ingrediënten en onze kaart verandert elk seizoen. Ons hotel is altijd geopend tot 23:00 uur en voor ieder budget zijn er passende dinermogelijkheden. Of het nu gaat om een zakelijk etentje, een bruiloftsdiner of een etentje met vrienden: in ons restaurant geniet u altijd van de allerbeste kwaliteit. Onze chef-kok zet namelijk zijn beste beentje voor. De mogelijkheden op culinair gebied zijn onbegrensd, dus is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op onze uitgebreide menukaart.

 

BOEK UW TAFEL BIJU HOTEL RESTAURANT ‘T VOORHUYS

In ons restaurant is er plaats voor ruim 120 gasten. Juist ook voor grote gezelschappen zit u bij ons helemaal goed. Laat ons daarom weten wat uw wensen zijn, dan houden we daar rekening mee. Wij gaan graag voor u aan de slag om er een geslaagde lunch of diner van te maken. Kom gerust langs voor een hapje en een drankje bij ons restaurant grand café ‘t Voorhuys en ontdek de veelzijdigheid van ons restaurant.

 

OVERTUIGD?

Bekijk direct onze menukaart >>

tvh-logo-wit  

't Voorhuys

De Deel 20, 8302 EK Emmeloord

T +31 (0)527 61 28 70

info@voorhuys.nl

 

KvK 39061723
BTW NL804718428B01

 

Openingstijden

Maandag & dinsdag

8.00 - 23.00 uur

 

Woensdag & donderdag

8.00 - 00.00 uur

 

Vrijdag en zaterdag

8.00 - 00.30

 

Zondag

8.00 - 22.00