kamer-boeken

Friesland, de aantrekkelijke provincie in het noorden van Nederland. De provincie waar de Elfstedentocht plaatsvindt, waar het Fries een levende taal is, waar er bijzonder fraai natuurschoon te bewonderen valt in vier Nationale Parken. Friesland is via de Afsluitdijk verbonden met Noord-Holland en grenst aan het mooie IJsselmeer en de ondiepe Waddenzee. Vier schitterende Waddeneilanden behoren tot Friesland: Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Een vakantie in Friesland is een absolute aanrader! Wenst u te overnachten in Friesland? Houdt u echter niet van overbevolkte hotels in drukke toeristische plaatsen? Een uitstekend alternatief voor overnachten Friesland is een verblijf in hotel restaurant ‘t Voorhuys. Emmeloord ligt in de Noordoostpolder, en is slechts zo'n 60 kilometer verwijderd van hartje Friesland.

Boek een hotel nabij Friesland in Emmeloord >>

 

OVERNACHTEN NABIJ FRIESLAND? GA VOOR EEN CENTRAAL GELEGEN HOTEL

Ons hotel is centraal gelegen in de Noordoostpolder, in het centrum van Emmeloord. U bereikt ons met de auto heel gemakkelijk via autosnelweg A6. U hoeft geen schrik te hebben om geen parkeerplaats voor uw auto te vinden, want er is een ruime gratis parking tegenover ons hotel.

 

FACILITEITEN OVERNACHTEN DICHTBIJ FRIESLAND

Hotel restaurant ‘t Voorhuys biedt u alle faciliteiten die u verlangt. U hoeft niet aan comfort in te boeten om te overnachten nabij Friesland! Onze hotelkamers en suites zullen u bekoren. Ons keukenteam bereidt de smakelijkste maaltijden voor u. Geniet in de ochtenduren van ons verkwikkende ontbijt, met verse broodjes, croissants, cereals en nog veel meer. Ook de lunch en het diner kunt u gebruiken in ons restaurant. Een meer gangenmenu of een simpele maaltijd? Het is allemaal mogelijk bij ‘t Voorhuys!

 

OVERNACHTEN IN EMMELOORD

Verken niet alleen Friesland, maar ook de Noordoostpolder! Vanuit Emmeloord bent u binnen 20 minuten in Urk, het voormalige eilandje in de Zuiderzee. Ook het prachtige natuurschoon van het Nationaal Park Weerribben-Wieden moet u gezien hebben. Overnachten Friesland? Overweeg een volwaardig alternatief: overnachten bij 't Voorhuys in Emmeloord!

 

OVERTUIGD?

Bekijk direct ons kameraanbod >>

tvh-logo-wit  

't Voorhuys

De Deel 20, 8302 EK Emmeloord

T +31 (0)527 61 28 70

info@voorhuys.nl

 

KvK 39061723
BTW NL804718428B01

 

Openingstijden

Maandag & dinsdag

8.00 - 23.00 uur

 

Woensdag & donderdag

8.00 - 00.00 uur

 

Vrijdag en zaterdag

8.00 - 00.30

 

Zondag

8.00 - 22.00