kamer-boeken

Het Nationaal Park Weerribben-Wieden is een ‘must’ voor elke natuurliefhebber. Wandelen, fietsen en varen in dit moerasgebied zijn absolute aanraders. Kanovaren over het water terwijl u naar het gezang van de vogels luistert, is het hoogtepunt van uw dag. Voor een hotel nabij Weerribben – Wieden moet u bij hotel restaurant ‘t Voorhuys zijn. Ons hotel ligt in het centrum van de Noordoostpolder, op slechts 20 minuten rijden van het Nationaal Park Weerribben-Wieden.

Boek een hotel in Emmeloord >>

 

MINSTENS EVEN GOED ALS EEN HOTEL WEERRIBBEN

Verblijf nabij het natuurgebied van Weerribben-Wieden en logeer in een charmant familie hotel! ‘t Voorhuys situeert zich in het centrum van de stad Emmeloord. Ons hotel is vlot bereikbaar via autosnelweg A6, afrit Emmeloord. Het voormalige eiland Urk ligt op slechts 20 kilometer. Voor een gerieflijk hotel nabij Weerribben – Wieden bent u bij ons aan het juiste adres!

 

GERIEFLIJKE HOTELKAMERS EN TALRIJKE FACILITEITEN

Een hotel nabij Weerribben – Wieden zal niet gemakkelijk ons comfort en onze faciliteiten evenaren. In onze huiselijke kamers en thematische suites hebt u het onmiddellijk naar uw zin. We beschikken ook over ‘connecting door’ familiekamers, die via een tussendeur met elkaar verbonden zijn. Geniet na een actieve dag in de Weerribben van een drankje en een hapje in ons restaurant/ grand café.

 

WAT ONZE KEUKEN U TE BIEDEN HEEFT

Ons keukenteam staat voor u gereed om de smakelijkste gerechten klaar te maken. ’s Morgens wacht er een uitgebreid ontbijtbuffet op u. Op onze lunchkaart vindt u gevarieerde gerechten, van een spiegelei tot een Voorhuysburger. Voor het diner heeft onze chef zowel traditionele Hollandse gerechten als gastronomische hoogstandjes op de menukaart geplaatst. Wij ontvangen u graag!

 

MOOIE UITSTAPJES VANUIT HET HOTEL NABIJ WEERRIBBEN

Profiteer van uw verblijf in de Noordoostpolder om de omgeving tot in de verste hoekjes te verkennen. Het voormalige Zuiderzee-eiland Urk is een bezoekje zeker waard. Breng ook een bezoek aan de nabijgelegen steden Lelystad en Kampen. Bezichtig het historische Ir. D.F. Woudagemaal en de fraaie Orchideeënhoeve. Een leuk hotel Weerribben? Hotel restaurant ‘t Voorhuys is een uitstekende keuze!

 

OVERTUIGD?

Bekijk direct ons kameraanbod >>

tvh-logo-wit  

't Voorhuys

De Deel 20, 8302 EK Emmeloord

T +31 (0)527 61 28 70

info@voorhuys.nl

 

KvK 39061723
BTW NL804718428B01

 

Openingstijden

Maandag & dinsdag

8.00 - 23.00 uur

 

Woensdag & donderdag

8.00 - 00.00 uur

 

Vrijdag en zaterdag

8.00 - 00.30

 

Zondag

8.00 - 22.00