kamer-boeken

Urk was vroeger een eilandje in de Zuiderzee. Nu is Urk voor een groot deel omgeven door de Noordoostpolder. Toch voelt het nog steeds alsof u op een eiland bent. In het oude centrum van Urk staan de huizen dicht bij elkaar om ruimte uit te sparen. Bezoek de schilderachtige vissers- en jachthaven, de stranden langs de dijk en het natuurgebied Toppad Urk. Op zoek naar een hotel in of op Urk? In het centrum een rustig hotel vinden met voldoende parkeerplaatsen kan wel eens moeilijk worden. Waarom in een hotel in Urk overnachten, als u binnen een straal van 20 kilometer een ruim en comfortabel hotel vindt met een uitgebreide parking? Boek snel een kamer bij hotel restaurant ’t Voorhuys.

Boek een hotel nabij Urk in Emmeloord >>

 

HOTEL URK? GA VOOR EEN RUSTIG HOTEL VLAKBIJ

Ons hotel ligt in het centrum van Emmeloord. Naar een parkeerplaats hoeft u niet lang te zoeken. U parkeert uw auto gratis tegenover ons hotel. ‘t Voorhuys is gelegen in het centrum van Emmeloord vlakbij de winkelstraat en aan een gezellige Horecaplein. Urk bereikt u met de auto binnen 15 minuten. Kies voor hotel ‘t Voorhuys in plaats van een overbevolkt hotel in Urk!

 

EEN GASTVRIJ HOTEL NABIJ URK MET EEN VOORTREFFELIJKE DIENSTVERLENING

Hotel restaurant ‘t Voorhuys doet qua comfort zeker niet onder voor een hotel op Urk. Onze 37 kamers en suites zijn voorzien van al het nodige dat u verlangt. Op elk moment van de dag bent u hartelijk welkom in ons ruime restaurant. Om de dag goed te starten wacht er 's morgens een overvloedig ontbijtbuffet op u. Ook voor een smaakvolle lunch en een uitgebreid diner staat ons keukenteam voor u klaar. En ’s avonds kunt u nog een drankje nemen in ons Grandcafé.

 

VERKEN DE OMGEVING VAN EMMELOORD

Naast een bezoek aan Urk mag u niet vergeten om de ruime omgeving van Emmeloord te ontdekken. Het Nationaal Park Weerribben-Wieden ligt op slechts 20 kilometer. Het is een ideaal gebied om te fietsen en te wandelen. Hotel Urk? ’t Voorhuys is een volwaardig alternatief!

 

OVERTUIGD?

Bekijk direct ons kameraanbod >>

tvh-logo-wit  

't Voorhuys

De Deel 20, 8302 EK Emmeloord

T +31 (0)527 61 28 70

info@voorhuys.nl

 

KvK 39061723
BTW NL804718428B01

 

Openingstijden

Maandag & dinsdag

8.00 - 23.00 uur

 

Woensdag & donderdag

8.00 - 00.00 uur

 

Vrijdag en zaterdag

8.00 - 00.30

 

Zondag

8.00 - 22.00