kamer-boeken

U bent op zoek naar een hotel. Lemmer en omgeving heeft veel moois te bieden, dus wilt u hier in de regio overnachten en genieten van comfort en luxe. Dan is hotel restaurant ‘t Voorhuys de juiste keuze. De afstand van hotel naar Lemmer is namelijk slechts 25 kilometer via een snelweg.

Boek een hotel bij Lemmer >>

 

WAT BIEDT HOTEL ‘T VOORHUYS?

Indien u zoekt naar Hotel Lemmer Friesland dan denkt u wellicht niet direct aan Emmeloord. Maar het in Emmeloord gelegen hotel ’t Voorhuys biedt u alles waar u naar op zoek bent.  Op een 15 minuten afstand van Lemmer heeft het hotel 37 ruime en nette kamers beschikbaar. Het hotel bevindt zich in het centrum van Emmeloord. Lemmer biedt veel leuke restaurants en bars, maar eten en drinken kan ook zeer goed in het restaurant of in de bar van het hotel. Kortom, het hotel biedt alles voor een aangenaam verblijf.

 

VANUIT HET HOTEL LEMMER BEZOEKEN!

Lemmer is een erg leuke en gezellige plaats in Friesland, vooral in de zomermaanden. Het is een toeristische plaats en het kan daarom in de zomer druk zijn. Last-minute boeken is dan lastig met een hotel, Lemmer kan namelijk zomaar volgeboekt zijn. Geen nood, want vanuit ’t Voorhuys Lemmer, Friesland en omgeving bezoeken is ideaal. Het hotel ligt namelijk centraal in Noord-Nederland en de rijtijd vanuit de overige streken in Nederland is beperkt.

 

WAT KUNT U DOEN IN LEMMER EN OMGEVING?

Lemmer is een echte Friese watersportplaats. In de zomer is de haven overvol en gezellig en dit nodigt uit om met een boot het IJsselmeer of de Friese binnenwateren te bevaren. Het strand van Lemmer is ook drukbezocht op warme, zonnige dagen. Eind juli, begin augustus vindt de jaarlijkse Lemster feestweek plaats, samen met het Skûtsjesilen. Een week muziek, gezelligheid en kermis zorgt voor veel toerisme. Bereid u voor op een tegenslag als u dan op zoek bent naar een hotel, Lemmer is dan helaas geheel volgeboekt.

 

OVERTUIGD?

Bekijk direct ons kameraanbod >>

tvh-logo-wit  

't Voorhuys

De Deel 20, 8302 EK Emmeloord

T +31 (0)527 61 28 70

info@voorhuys.nl

 

KvK 39061723
BTW NL804718428B01

 

Openingstijden

Maandag & dinsdag

8.00 - 23.00 uur

 

Woensdag & donderdag

8.00 - 00.00 uur

 

Vrijdag en zaterdag

8.00 - 00.30

 

Zondag

8.00 - 22.00