kamer-boeken

Dronten ligt in het noorden van de Flevopolder en ligt daarom dus vlakbij Emmeloord in de Noordoostpolder. Zoekt u een hotel in Dronten, dan kunt u dus prima bij hotel restaurant ‘t Voorhuys overnachten. De recensies en ervaringen zijn namelijk erg positief over dit hotel. Dronten telt ruim achtentwintigduizend inwoners, maar toch zijn er slechts een handvol hotels in Dronten. Zoekt u dus naar Hotel Dronten, dan is ‘t Voorhuys een goede uitvalsbasis.

Boek een hotel in Emmeloord >>

 

WALIBI HOLLAND

Attractiepark Walibi Holland ligt op een steenworp afstand van Dronten. Hotel restaurant ‘t Voorhuys is ook dan een goede keuze, met goede verbindingen naar het attractiepark. Het attractiepark is leuk voor jong en oud. Fietsen in de regio is ook erg mooi, dus vanuit een hotel in Dronten of ‘t Voorhuys kunt u ook op de fiets naar Walibi Holland. Daar is een fietsenstalling aanwezig.


DRONTEN EN OMGEVING

Centraal gelegen hotel Dronten? Vanuit Emmeloord kunt u alle kanten op. Zo verkent u Dronten en omgeving, met in de bollenmaanden prachtig gekleurde velden die u met de fiets het beste verkent. Wil u lekker uitwaaien aan het water? Dan gaat u lekker met uw gezelschap naar de IJsselmeer kust. Dit kan in de buurt van Dronten en Lelystad, maar ook Lemmer heeft een prachtig strand en is vanuit ‘t Voorhuys beter bereikbaar dan een Hotel in Dronten.

 

Ook het historische Kampen is een aanrader om een dag te bezoeken vanuit uw Hotel Dronten / Emmeloord. Wat de ligging van het ‘t Voorhuys zo ideaal maakt is de korte afstanden naar zowel de Noordoostpolder, Friesland als Overijssel en Drenthe. Zo kunt u alle kanten op en heeft u genoeg mogelijkheden tot uitstapjes bij een langer verblijf.

 

FACILITEITEN HOTEL DRONTEN

Boekt u een hotel Dronten en wilt u met uw huisdier komen, bekijk dan goed of dit is toegestaan. In hotel restaurant ‘t Voorhuys zijn huisdieren niet toegestaan. Ook heeft niet elk hotel voldoende mogelijkheden voor zakelijke besprekingen en evenementen. ‘t Voorhuys beschikt over meerdere zalen voor vergaderingen, bruiloften en andere feesten en evenementen.

 

OVERTUIGD?

Bekijk direct ons kameraanbod >>

tvh-logo-wit  

't Voorhuys

De Deel 20, 8302 EK Emmeloord

T +31 (0)527 61 28 70

info@voorhuys.nl

 

KvK 39061723
BTW NL804718428B01

 

Openingstijden

Maandag & dinsdag

8.00 - 23.00 uur

 

Woensdag & donderdag

8.00 - 00.00 uur

 

Vrijdag en zaterdag

8.00 - 00.30

 

Zondag

8.00 - 22.00