kamer-boeken

Biddinghuizen is een kleine plaats in de provincie Flevoland en oefent een grote aantrekkingskracht uit op zowel jong als oud. Lowlands is namelijk een jaarlijks terugkerend festival en trekt tienduizenden mensen naar Biddinghuizen. Kenmerkend voor Biddinghuizen is de ijsvogel. U komt de vogel overal in dorp tegen. Wilt u er even tussenuit na een stressvolle periode of bent u juist voor zaken in Biddinghuizen of omgeving? Kom dan overnachten in hotel restaurant ’t Voorhuys. Overnachten in ons hotel Biddinghuizen betekent dat het u nergens aan ontbreekt. In ons hotel is alles tot in de puntjes geregeld en u voelt zich daardoor helemaal thuis.

Boek een hotel in Emmeloord >>

 

WAT BIDDINGHUIZEN TE BIEDEN HEEFT

Tijdens uw verblijf in ons hotel Biddinghuizen is het de moeite waard om erop uit te trekken. Biddinghuizen heeft diverse bezienswaardigheden die u kunt bewonderen tijdens een wandel- of fietstocht. Geniet bijvoorbeeld aan het Veluwemeer of ga zweefvliegen met uw vrienden of collega's. Er zijn voldoende spannende activiteiten te ondernemen om er een geslaagd dagje uit van te maken. Na een lange dag te hebben doorgebracht in deze Flevolandse gemeente, kunt u optimaal ontspannen in ons hotel. Geniet onder meer van een hapje en een drankje in ons gezellige grandcafé.

 

BOEK ONLINE ’T VOORHUYS BIJ BIDDINGHUIZEN

Ons hotel Biddinghuizen is van alle gemakken voorzien en daarom een interessante optie voor een comfortabele overnachting. Bij ‘t Voorhuys betaalt u geen boekingskosten. Annuleren is mogelijk tot 24 uur voor aankomst. U voelt zich gelijk welkom in de huiskamer van Emmeloord. Er is altijd voldoende parkeergelegenheid voor de auto en het gehele hotel is voorzien van gratis internet voor onze gasten. Tenslotte bent u ook voor een feest of bruiloft bij ‘t Voorhuys aan het juiste adres. Ons hotel beschikt namelijk over diverse zalen, eveneens handig voor zakelijke afspraken of meetings. Kom daarom overnachten in Biddinghuizen en boek een mooie kamer in hotel restaurant ‘t Voorhuys

 

OVERTUIGD?

Bekijk direct ons kameraanbod >>

tvh-logo-wit  

't Voorhuys

De Deel 20, 8302 EK Emmeloord

T +31 (0)527 61 28 70

info@voorhuys.nl

 

KvK 39061723
BTW NL804718428B01

 

Openingstijden

Maandag & dinsdag

8.00 - 23.00 uur

 

Woensdag & donderdag

8.00 - 00.00 uur

 

Vrijdag en zaterdag

8.00 - 00.30

 

Zondag

8.00 - 22.00