kamer-boeken

Talrijke toeristen uit binnen- en buitenland trekken tijdens hun vakantie naar Friesland. Deze fraaie provincie in Noord-Nederland is niet alleen bekend om de Elfstedentocht, maar ook om de prachtige landschappen, schilderachtige dorpen en historische stadjes. Friesland grenst aan de Waddenzee en het IJsselmeer. Ook de drukbezochte Waddeneilanden Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog behoren tot Friesland. Wenst u tijdens uw vakantie te overnachten in een goedkoop hotel in Friesland? Houd er wel rekening mee dat het in een goedkoop hotel Friesland erg druk kan zijn, zeker tijdens het hoogseizoen. Bovendien is het niet gemakkelijk om in de toeristische steden een parkeerplaats te vinden aan uw hotel. Als u in een rustig en goedkoop hotel nabij Friesland wilt logeren, bekijk dan de voordelige last minute aanbiedingen van hotel restaurant ‘t Voorhuys!

Boek een hotel nabij Friesland in Emmeloord >>

 

EEN GOEDKOOP HOTEL NABIJ FRIESLAND IN DE NOORDOOSTPOLDER

Hotel restaurant ‘t Voorhuys ligt in het centrum van de Noordoostpolder. Via de op- en afrit 'Emmeloord' van autosnelweg A6 is ons hotel erg vlot te bereiken. U hoeft slechts een half uurtje te rijden om in het centrum van Friesland te geraken. Parkeerplaatsen zijn er voldoende op onze gratis parking.

 

VOORDELIG OVERNACHTEN BIJ HOTEL RESTAURANT ‘T VOORHUYS

Op de website van hotel restaurant ‘t Voorhuys vindt u ongetwijfeld een aantrekkelijke last minute aanbieding. Logeer voor weinig geld in een erg comfortabel hotel! U voelt zich onmiddellijk thuis in een van onze 37 kamers en suites. Op elk moment van de dag bent u van harte welkom in ons restaurant. Onze chef-kok en zijn keukenteam zorgen ervoor dat elke maaltijd een feest wordt. Praat na het eten nog wat na bij een gezellige borrel in onze sfeervolle grandcafe! In een goedkoop hotel Friesland nog betere faciliteiten vinden, is vrijwel onmogelijk!

 

VERKEN NAAST FRIESLAND OOK DE NOORDOOSTPOLDER

Vanuit ons hotel bereikt u snel de bekendste Friese steden. Maak van de gelegenheid ook gebruik om de Noordoostpolder te verkennen. Het voormalige eiland Urk en het Nationaal Park Weerribben-Wieden zijn een bezoekje meer dan waard. Hotel restaurant ‘t Voorhuys: een schitterend alternatief voor een goedkoop hotel Friesland!

 

OVERTUIGD?

Bekijk direct ons kameraanbod >>

tvh-logo-wit  

't Voorhuys

De Deel 20, 8302 EK Emmeloord

T +31 (0)527 61 28 70

info@voorhuys.nl

 

KvK 39061723
BTW NL804718428B01

 

Openingstijden

Maandag & dinsdag

8.00 - 23.00 uur

 

Woensdag & donderdag

8.00 - 00.00 uur

 

Vrijdag en zaterdag

8.00 - 00.30

 

Zondag

8.00 - 22.00