Buffet Culinair

Koude gerechten:

Flevolandse aardappelsalade met gerookte makreel

Huys bereidde kip-appel-kerriesalade

Pastasalade van fusili met champignons, olijven, paprika en groene pestomayonaise

Veldsla met warm gerookte zalm en basilicum

Coleslaw met gerookte kip, bleekselderij, appel en rozijnen

Luxe charcuterie met meloen en ananas

Diverse gerookte vissoorten

Gevulde eieren

Huysgemaakte kerrie mayonaise en cocktailsaus

 

Warme gerechten:

Getrancheerde runderentrecôte met paddenstoelen en armagnacsaus

Varkenshaasmedaillons met romige saus en champignons

Lamsracks met honing-tijmsaus

Gekruide kippendij van de Polderhoen met kerriesaus

Zalm slavinkjes met gamba’s en geitenkaas

Krinkelfrites

Aardappelgratin

Groenten ratatouille

 

Dit buffet wordt aangevuld met:

Luxe mini broodjes

Desembrood

Roomboter 

Kruidenboter

 

€ 28,00 p.p.