nl de en

Voorgerechten

Carpaccio ossenhaas, pestomayonaise, pijnboompitten, kappertjes, Old Amsterdam, mesclun 11,25

Duo van gekonfijte eendenbout en gerookte eendenborst, witlofsalade, sinaasappelgel 11.50

Flan van zijdentofu, bietjes, zeewiersalade, sesam-yozy dressing (vegan) 9.25

Amusefestival van 5 kleine gerechten 12,95

 

Ook leuk om samen te delen, het Amusefestival wordt dan geserveerd op een etagère 20.50

 

Soepen

Pastinaaksoep met speculaas krijden, geroosterde amandelen 5,30

Runderstaart bouillon, kervel, madeira 5,80

 

Hoofdgerechten vis

Verse vis van de dag 23,00

Zalmfilet, pappardelle, oregano, paddenstoelen, roomkaassaus 21.00

Gebakken zeetong 500 gram, onze klassieker 33,50

 

Hoofdgerechten vlees

Vleesspecialiteit van de chef 24,95

Gestoofde konijnenbout, knolpuree, geroosterde wintergroenten, pruimensaus 19.00

Wiener schnitzel, geroosterde wintergroenten, stroganoffsaus 17.50

Voorhuysburger, Black Angus beef, tomatensalsa, gebakken ui, Cheddar, augurk, smokey bbq saus 18,50

Duo van Livar met buikspek en procureur, geroosterde wintergroenten, gerookte knoflook-tijmsaus 18.50

Samen delen, met z'n tweeën, Côte de Boeuf, pommes fondant, bimi, beurre café de Paris 57.50

Filet Mignon van ossenhaas, patatetto (risotto van aardappel en spruitjes), rode wijnsaus 28.95

 

Hoofdgerechten vegetarisch

Linzenschotel, cajun kruiden, tomatentartaar, krokantje van kroepoek 17.50

Knolselderijsteaks, witte bonen puree, mais, chimi churri salsa (vegan) 17.50

 

Nagerechten

Dame blanche, vanilleroomijs, warme chocoladesaus 7,25

Speculoos tiramisu, pistache saus 7.75 

Grand dessert, uitgebreid dessert van 5 kleine nagerechten 10,25

Als afsluiting het Grand Dessert om samen te delen, voor 2 personen 16.50

Nutella taart, stracciatella ijs, gezouten karamelsaus 9.25

Stoofpeer panna cotta, stroopwafelijs, amandelsaus 7.75

 

  Voorhuys Keuze Menu  32,00

 

Voorgerechten 9,75


Coppa Nostrana, hutspot salade, rode uien chutney

 

of

 

Sushi, zalm, avocado, komkommer, wasabi, sojasaus, gepekelde gember

 

 

Hoofdgerechten 19,00


Fazantfilet, gestoofde groene kool, zuurkoolcrème, bospaddenstoelensaus

 

of

 

Schelvisfilet, pompoen risotto, cavolo nero, krokante pancetta, gorgonzolasaus

 

 

Nagerechten 7,75


Crêpe Suzette, flensje, vanille roomijs, sinaasappelsaus

 

of

 

Bokkenpoot trifle, mascarpone mousse, kersen

logo-voorhuys-wit  

't Voorhuys

De Deel 20, 8302 EK Emmeloord

T +31 (0)527 61 28 70

info@voorhuys.nl

 

KvK 39061723
BTW NL804718428B01

 

Openingstijden

Maandag t/m donderdag

8.00 - 00.00 uur

 

Vrijdag en zaterdag

8.00 - 1.00 uur

 

Zondag

8.00 - 23.00 uur