nl de en

Voorgerechten

Carpaccio van ossenhaas, basilicum mayonaise, pijnboompitten, kappertjes, Old Amsterdam, mesclun 11,25

Zalmtartaar, Hollandse garnalen, zoete aardappelsalade, gefrituurde kappertjes, kwartelei 11,95

Arancini, geitenkaas, rode biet, doperwtencrème, couscous salade, balsamico stroop 9,25

Amusefestival van 5 kleine gerechten 12,95

 

Ook leuk om samen te delen, het Amusefestival wordt dan geserveerd op een etagère 20.50

 

Soepen

Oosterse noedelsoep, shiitake, omeletreepjes, bosui, taugé 5,30

Wortel-tomatensoep, kokosyoghurt, kruidenquinoa 5,30

 

Hoofdgerechten vis

Verse vis van de dag 23,00

Zalmfilet, gnocchetti, spinazie, geitenkaas, lente-ui saus 21,00

Gebakken zeetong 500 gram, onze klassieker 33,50

 

Hoofdgerechten vlees

Vleesspecialiteit van de chef 24,95

Wiener schnitzel, voorjaarsgroenten, citroen 17,50

Saltimbocca kipfilet, orzo rijst, champignons, paprika, zoetzure saus 17,50

Voorhuysburger, Black Angus beef, gebakken ui, Cheddar, augurk, bbq saus 18,50

Huysgemarineerde spareribs, maiskolf, dikke frieten, diverse sauzen 20,75

Lamsfilet, lamsgoulash, polenta, voorjaarsgroenten, sjalottensaus 21,50

Bavette filet, rosevalwedges, ratatouille, pink devil boter 24,75


Hoofdgerechten vegetarisch

Zoete aardappel curry, kidney bonen, mais, paprika, crème fraîche, rucola, papadum 17,50

Lente-ui risotto, cambozola, courgetti, tomatensalsa, pijnboompitten 17,50

 

Nagerechten

Dame blanche, vanilleroomijs, warme chocoladesaus 7,25

Tiramisu, Italiaanse specialiteit met mascarpone, espresso, lange vingers, Amaretto 7,75

Grand dessert, uitgebreid dessert van 5 kleine nagerechten 10,25

Tarte tatin, appel, huysgemaakt kardamon roomijs 7,75

Tartelette, frambozen panna cotta, pistache, vanilleroomijs 7,75

 

Voorhuys keuze menu 33,00


Voorgerechten 9,75


Gamba loempia, witte kool salade, sesam, teriyaki

 

of

 

Charcuterie van kalfspastrami, Pata Negra, bresaola, truffelmayonaise, rode ui chutney, artisjok

 

Hoofdgerechten 21,00


Kalfs ribeye, roseval-venkel gratin, bimi, anijschampignon saus

 

of

 

Rode snapper filet, zwarte olijven risotto, paksoy, antiboise

 

Nagerechten 7,75


Tony Chocolony salted caramel mousse, crispy pearls, sinaasappelgel

 

of

 

Meringue ijstaart, rood fruit

 

 

logo-voorhuys-wit  

't Voorhuys

De Deel 20, 8302 EK Emmeloord

T +31 (0)527 61 28 70

info@voorhuys.nl

 

KvK 39061723
BTW NL804718428B01

 

Openingstijden

Maandag t/m donderdag

8.00 - 00.00 uur

 

Vrijdag en zaterdag

8.00 - 1.00 uur

 

Zondag

8.00 - 23.00 uur

 

Restaurant Grandcafé