Theater arrangementen

Wilt u cultureel genieten combineren met culinair genot? Maak uw avondje uit compleet met een speciaal theaterarrangement van ’t Voorhuys!

 

U kunt kiezen uit onderstaande arrangementen, om te reserveren kunt u hier het contactfomulier invullen.

 

Theatermenu

Een overheerlijk culinair 3- gangen diner voor € 27,75 per persoon.
Bekijk hier de samenstelling
 

Dinerarrangement

Een uitgebreid dinerarrangement voor € 37,75 maakt het 3- gangen diner compleet met een aperitief en koffie met chocolade. Na de voorstelling kunt u nagenieten met 2 consumpties en een warm bittergarnituur
 

Theaterplateservice

Niet zo veel tijd? Maak dan voor de voorstelling gebruik van de Theater plate service voor € 15,75. U kunt kiezen uit verschillende plates van onze menukaart.
 

Borrelarrangement

Het Borrelarrangement voor € 11,00; u begint uw avond met een lekker kopje koffie met gebak en na afloop van de voorstelling kunt u genieten van 2 consumpties en een warm bittergarnituur.
 

Hotelarrangement

Helemaal genieten? Verwen uzelf met een Hotelarrangement! U checkt voor de voorstelling in, in uw luxe hotelkamer met bad, hierna wordt u in het Grand Café ontvangen met een welkomstdrankje. Vervolgens gaat u genieten van een overheerlijk culinair 3- gangen diner en koffie met chocolade. Na de voorstelling komt u nagenieten met 2 consumpties en een warm bitter garnituur. De volgende dag begint u goed met het royale ontbijtbuffet. Dit alles voor maar € 70,95 p.p.

 

Voorwaarden? Een geldig entreebewijs van Theater ’t Voorhuys. De arrangementen kunt u ook telefonisch of per mail bij ons reserveren.