Kerstmenu 2017

Kerstmenu

3 of 4 gangen keuze menu

 

Voorgerechten

 

Tartaar rode biet, warm gerookte makreel, appel, mierikswortel crème

of

Terrine van hert, mesclun, kroketje, rode ui chutney

 

Soep

Romige zuurkoolsoep, gerookte zwijnsworst 

 

Hoofdgerechten 

 

Kabeljauwfilet, romige zuurkool, groene mosterd, chorizo

of

Eendenborstfilet, pastinaak, haricots vert, portsaus

 

 

Nagerechten 

 

Sticky toffee cake
of

Vanille-rijst pudding, gemarineerde ananas, chocolade

 

Voorgerechten

Carpaccio van ossenhaas, pijnboompitten, kappertjes, Old Amsterdam, salade 

Duo van eend, pompoen, vijgen, zuurkool, piccalilly 

Geitenkaas, mesclun, rode ui chutney, walnoten, honing

Amuse festival van 5 kleine gerechtjes 

 

Soepen

Velouté van Toscaanse pomodori, basilicum 

Romige zuurkoolsoep, gerookte zwijnsworst 

 

Hoofdgerechten Vis

Verse vis van de dag 

Zalmfilet, paddestoelenrisotto, spinazie, mozzarella 

Gebakken zeetong (500 gram), onze klassieker 

 

Hoofdgerechten Vlees

Vleesspecialiteit van de chef 

Wildzwijnshaas, sucade, rookworst, rode kool, lauriersaus

Wiener schnitzel, groententaart, citroen

Voorhuysburger, Black Angus beef, tomaat, gebakken ui, Old Amsterdam, augurk, Jamballa saus

Varkenshaas, groententaart, champignonroomsaus 

Gemarineerde spare ribs, huysgemaakte dips 

Surf & Turf; Wagyu steak, rode ui saus, gamba’s, gremolata, ratatouille

 

Alle hoofdgerechten vis & vlees worden geserveerd met  pommes frites,

gebakken aardappelen, mayonaise en een frisse salade.

 

Hoofdgerechten Vegetarisch

Paddestoelenrisotto, cavolo nero, noten, brie 

Lasagne, spinazie, 4 kazen 

 

Nagerechten

Dame blanche, vanilleroomijs, warme chocoladesaus 

Tiramisu, Italiaanse specialiteit van mascarpone, lange vingers, espresso, Amaretto

IJsproeverij, uitgebreid dessert van 5 verschillende soorten ijs 

Grand dessert, een uitgebreid dessert bestaande uit een parade van de fijnste nagerechten

Chocolade brownie, pistache mousse, kersencoulis