Op de fiets

Start uw fietsroute 4 meter beneden NAP, want ook op de fiets kunt u de Noordoostpolder ontdekken. Het weide, lage, rechte landschap en de dijken lenen zich goed voor een prachtige fietstocht. 

Ook de Weerribben en de omgeving van Giethoorn zijn prachtige gebieden vlakbij, waar korte en lange fietsroutes beschikbaar zijn. 

 

Na een stevige bries kunt u terecht in 't Voorhuys waar wij uw fiets gratis en veilig kunnen bergen. Ook is er een mogelijkheid tot het huren van fietsen, geef dit aan bij uw reservering zodat we dit op voorhand voor u kunnen regelen. 

 

Combineer uw fietstocht met een van onze arrangementen. 

 

Wilt u meer informatie over de fietsroutes in de omgeving van Emmeloord, bezoek de website van route.nl. 

 

Happen en Trappen: De lekkerste fietstochten van Nederland

Happen en Trappen combineert fietsen en eten. Het idee: 1 fietsroute, 5 hotels, 5 gangen. Een dagvullende activiteit waarbij het natuurschoon de groene draad vormt. Een toeristisch-recreatief initiatief voor iedereen.

 

De route begint met koffie en wat lekkers bij hotel Voorhuys in Emmeloord. Daarna volgt een voorgerecht bij de Wipkip Kuinre in Luttelgeest en een soepje bij Sluiszicht in Blokzijl. Het hoofdgerecht wordt geserveerd bij Partycentrum 'De Voorst' in Kraggenburg. Bij hotel Chillers in Emmeloord wacht u ten slotte het dessert.

Meer informatie of reserveren? Klik Hier