Diner

Voorgerechten

Carpaccio van ossenhaas, pijnboompitten, kappertjes, Old Amsterdam, salade 9,95

Zwezerik, pastinaak, mesclun, granny smith, portstroop 12,25

Prosciutto di Parma, peer, bleu de Wolvega, rucola, walnoot, balsamicostroop 10,25

Amuse festival van 5 kleine gerechtjes 12,75

 

Soepen

Velouté van Toscaanse pomodori, basilicum 5,25

Romige preisoep, mosselen 5,75

 

Hoofdgerechten Vis

Verse vis van de dag 22,50

Zalmfilet, tagliatelle cavolonero, parmezaan 19,25

Gebakken zeetong (500 gram), onze klassieker dagprijs

 

Hoofdgerechten Vlees

Vleesspecialiteit van de chef 23,50

Kangoeroebiefstuk, gemengde groenten, veenbessensaus 18,85

Wiener schnitzel, groententaart, citroen 16,95

Voorhuysburger, Italiaanse bol, Black Angus beef, tomaat, gebakken ui, cheddar, augurk, barbecuesaus 17,75

Varkenshaas, groententaart, champignonroomsaus 17,95

Gemarineerde spare ribs, huysgemaakte dips 21,00

Wagyu pepersteak, haricots vert, pepersaus 20,50

 

Alle hoofdgerechten vis & vlees worden geserveerd met  pommes frites,

gebakken aardappelen, mayonaise en een frisse salade.


Hoofdgerechten Vegetarisch

Knolselderijmousseline, beukenzwam, rode biet, geitenkaas 16,75

Portobello, preistamppot, pompoen, topinamboer, paprika tapenade 16,75

 

Nagerechten

Dame blanche, vanilleroomijs, warme chocoladesaus 7,00

Tiramisu, Italiaanse specialiteit van mascarpone, lange vingers, espresso, Amaretto 7,50

IJsproeverij, uitgebreid dessert van 5 verschillende soorten ijs 8,75

Grand dessert, een uitgebreid dessert bestaande uit een parade van de fijnste nagerechten 8,75

Bitterkoekjes bavarois, karamel koffiesaus 7,25