Diner

Voorgerechten

Carpaccio van ossenhaas, pijnboompitten, kappertjes, Old Amsterdam, salade 9,95

Tataki tonijn, mesclun, zoetzure komkommer, soja-sesamdressing 12,25

Spinazie, watermeloen, feta, rode ui, balsamicostroop 8,95

Amuse festival van 5 kleine gerechtjes 12,75

 

Soepen

Velouté van Toscaanse pomodori, basilicum 5,25

Waterkerssoep, gerookte zalm, crème fraiche 5,75

 

Hoofdgerechten Vis

Verse vis van de dag 22,50

Zalm pakketje, parelcouscous, geitenkaas, ratatouille 19,25

Gebakken zeetong (500 gram), onze klassieker dagprijs

 

Hoofdgerechten Vlees

Vleesspecialiteit van de chef 23,50

Saltimbocca van kipfilet, wilde rijst, spitskool, romescosaus 18,85

Wiener schnitzel, groententaart, citroen 16,95

Voorhuysburger, Italiaanse bol, Black Angus beef, tomaat, gebakken ui, cheddar, augurk, kerriemayonaise 17,75

Varkenshaas, groententaart, champignonroomsaus 17,95

Wagyu pepersteak, uientaart, haricots verts, stroganoffsaus 20,50

 

Alle hoofdgerechten vis & vlees worden geserveerd met  pommes frites,

gebakken aardappelen, mayonaise en een frisse salade.


Hoofdgerechten Vegetarisch

Indiase groentencurry, naanbrood, tzatziki 16,75

Uientaart, geitenkaas, rucola, tomaat, courgette 16,75

 

Nagerechten

Dame blanche, vanilleroomijs, warme chocoladesaus 7,00

Tiramisu, Italiaanse specialiteit van mascarpone, lange vingers, espresso, Amaretto 7,50

IJsproeverij, uitgebreid dessert van 5 verschillende soorten ijs 8,75

Grand dessert, een uitgebreid dessert bestaande uit een parade van de fijnste nagerechten 8,75

Panna cotta, vers zomer fruit, kersensaus 7,25