Diner

Voorgerechten

Carpaccio van ossenhaas, pijnboompitten, kappertjes, Old Amsterdam, salade 9,95

Duo van eend, pompoen, vijgen, zuurkool, piccalilly 10,25

Geitenkaas, mesclun, rode ui chutney, walnoten, honing 9,25

Amuse festival van 5 kleine gerechtjes 12,75

 

Soepen

Velouté van Toscaanse pomodori, basilicum 5,25

Romige zuurkoolsoep, gerookte zwijnsworst 5,75

 

Hoofdgerechten Vis

Verse vis van de dag 22,50

Zalmfilet, paddestoelenrisotto, spinazie, mozzarella 20,25

Gebakken zeetong (500 gram), onze klassieker (dagprijs)

 

Hoofdgerechten Vlees

Vleesspecialiteit van de chef 23,50

Wildzwijnshaas, sucade, rookworst, rode kool, lauriersaus 20,25

Wiener schnitzel, groententaart, citroen 16,95

Voorhuysburger, Black Angus beef, tomaat, gebakken ui, Old Amsterdam, augurk, Jamballa saus 17,75

Varkenshaas, groententaart, champignonroomsaus 17,95

Gemarineerde spare ribs, huysgemaakte dips 21,00

Surf & Turf; Wagyu steak, rode ui saus, gamba’s, gremolata, ratatouille 21,75

 

Alle hoofdgerechten vis & vlees worden geserveerd met  pommes frites,

gebakken aardappelen, mayonaise en een frisse salade.

 

Hoofdgerechten Vegetarisch

Paddestoelenrisotto, cavolo nero, noten, brie 16,75

Lasagne, spinazie, 4 kazen 16,75

 

Nagerechten

Dame blanche, vanilleroomijs, warme chocoladesaus 7,00

Tiramisu, Italiaanse specialiteit van mascarpone, lange vingers, espresso, Amaretto 7,50

IJsproeverij, uitgebreid dessert van 5 verschillende soorten ijs 8,75

Grand dessert, een uitgebreid dessert bestaande uit een parade van de fijnste nagerechten 9,25

Chocolade brownie, pistache mousse, kersencoulis 7,50