Over het restaurant grandcafe

Het sfeervolle hotel/grandcafé, ook wel de Huyskamer van Emmeloord genoemd, heeft een klassieke en warme uitstraling. Een ontmoetingsplek voor jong en oud, u voelt zich direct op uw gemak. De gehele dag geopend voor een kop koffie met iets lekkers, voor een lunch; een lekker broodje, huysgemaakte soep, salade of uitsmijter. Een welverdiende middagborrel en aansluitend genieten van een heerlijk diner. Er zijn talloze mogelijkheden, ook op zakelijk gebied. 

Met het Grandcafé staat 't Voorhuys op de 36e plaats in de "Misset Café Top 100" en daarmee zijn wij het beste café van Flevoland.


Onze keuken

De keukenbrigade onder leiding van chefkok Ad Jansen maakt veel gebruik van producten van lokale leveranciers. Alle recepten worden in onze keuken samengesteld en de gerechten worden à la minute bereid met pure ingrediënten. Onze chefkok probeert met het creëren van het menu zoveel mogelijk rekening te houden met de verschillende seizoenen. Trigger alvast uw zintuigen bij het zien van onze menu's. 


Lunchkaart, Dinerkaart, Voorhuys Keuze Menu

 

Bier&Wijn

In ons assortiment vindt u een breed scala aan verschillende bieren en wijnen. Wij hebben 8 tapkranen met elk een ander soort (speciaal) bier. 

Ook serveren wij nog een groot aantal bieren op fles, hiervoor verwijzen wij u naar onze drankenkaart. Door de seizoenen heen wisselen wij de verschillende bieren.

 

Onze wijnen liggen in een klimaatkast, zodat wij deze op de juiste temperatuur kunnen serveren. Naast onze Huyswijn uit Argentinië, kunnen wij u veel andere druiven uit verschillende streken laten proeven. Vraag uw gastheer of -vrouw een goede passende wijn bij uw gerecht.